Panggang gula ing Eropa, sirup satus tuo ditarik menyang mesin, rem dadi permen kristal

2020-12-10

China minangka gula gawean pertama ing donya, panganan jinis iki sawise nyebar ing sisih kulon, sing populer ing masarakat pengadilan, sanajan ing jaman saiki, masarakat ora kekurangan gula, lan uga ngalami masalah obesitas ing sisih kulon, nanging permen isih nggayuh status penting ing jagad cemilan, utamane bocah, kanthi macem-macem model permen tanpa resistensi, nanging sampeyan ngerti manawa supermarket adol permen kristal kepiye carane nggawe?
Ing Eropa, isih ana akeh pabrik permen, duwe sejarah satus taun, isih nggunakake cara tradisional produksi permen buatan, pisanan digawe panas ing panci gedhe, lebokake sawetara gula, banjur bakal pour banyu gula ing meja kanggo toning sing sederhana, banjur terus terus narik gula, supaya alus! Pungkasane, gula langka ing mesin kasebut, sawise mesin rolling, langsung dadi deretan permen kristal, ngenteni permen kanthi garing, nutul potongan sawise dituku!
Aja ndeleng pabrik cilik kaya ngono, dheweke bakal bisa ngasilake jins setahun, 100 ton permen, nanging ora pengin nggunakake mesin modern kanggo nggedhekake produksi, bisa uga gula proses iki paling disenengi!



  • QR