Ngarep > Produk > Mesin Gummy > Jalur Produksi Gummy Advance

Jalur Produksi Gummy Advance

View as  
 
Mesin Gummy Pilot

Mesin Gummy Pilot

SINOFUDE nyedhiyakake ora mung garis produksi skala gedhe kanggo macem-macem jinis barang-barang resep, nanging uga nyedhiyakake peralatan pilot kanggo nggawe permen resep anyar sing cilik kanggo nyoba pasar, riset karo produk anyar kanthi kondhisi produksi nyata. Kanthi pilot kasebut mesin permen karet, proses produksi volume sing akeh bisa dipraktekke kanthi nyata sing padha karo proses sing ana gandhengane.

Maca liyaneKirim Enquiry
Lab nggunakake Deposit Gummy cilik

Lab nggunakake Deposit Gummy cilik

Kanggo nggunakake laboratorium pengujian produk batch deposit cilik, SINOFUDE dirancang khusus lan diproduksi mesin simpen permen multifungsi cilik iki sing digunakake kanggo nggawe permen karet jinis utawa produk liyane kayata permen keras, permen kopi, lollipop lsp.

Maca liyaneKirim Enquiry
Kapasitas dhuwur gagmy mogul starchless

Kapasitas dhuwur gagmy mogul starchless

SINOFUDE ngembangake gummy mogul starchless kapasitas dhuwur ing saindenging jagad sing bisa nganti maksimal 2000kg per jam kanthi gummies maksimal 720 pcs saben stroke. Garis gumul gummy starchless Kapasitas Tinggi minangka peralatan sing cocog kanggo ngasilake output pektin utawa produksi permen karet gelatin tinimbang garis mogul pati tradisional. Bisa nggawe permen Gummy nganggo CBD utawa THC utawa Vitamin lan Mineral. Etf produk fungsional.

Maca liyaneKirim Enquiry
Jalur Simpenan Gummy Otomatis

Jalur Simpenan Gummy Otomatis

Desain garis setoran permen karet otomatis SINOFUDE kanthi struktur sanitasi lan gampang dicuci kanggo permen Gummy kanthi CBD utawa THC utawa Vitamin lan Mineral. Etf produk fungsional. Baris setoran permen karet otomatis minangka peralatan sing cocog sing bisa ngasilake permen karet berkualitas kanthi ngirit tenaga kerja lan ruang sing dikuwasani. Opsional karo layar Sentuh, SERVO lan PLC kanggo operasi otomatis, siji sistem sing dijupuk bisa nggawe siji warna, rong warna utawa multi-warna, permen Gummy sing diisi tengah uga kasedhiya mung ngganti manifold lan nozel. Trowongan pendingin kalebu jinis Chain otomatis / Knife Air / Brush de-molding system minangka pilihan.

Maca liyaneKirim Enquiry
Baris permen Gummy Semi Otomatis

Baris permen Gummy Semi Otomatis

Baris permen Gummy Series Semi Otomatis CNA dirancang khusus dening SINOFUDE kanggo nggawe macem-macem jinis permen karet / Marshmallow / permen keras / Candy permen lan liya-liyane cetakan nganggo teflon, cetakan PC lsp. Gampang dioperasikake, dipelihara lan digunakake kanthi multifungsi minangka kauntungan sing kuat saka garis cilik kasebut. Bisa digunakake kanggo permen Gummy kanthi CBD utawa THC utawa Vitamin lan Mineral. Etc nggawe produk fungsional.

Maca liyaneKirim Enquiry
<1>
Kita minangka salah sawijining pabrikan lan pemasok {kata kunci} ing China. Sawise luwih saka 20 taun pembangunan, perusahaan iki tuwuh saka siji pabrik dadi telung pabrik, {kata kunci} 80% diekspor menyang luwih saka 60 negara lan wilayah ing Eropa, Amerika, Asia Tenggara, Eropa Timur, Afrika, lsp. kualitas {kata kunci} dijamin lan wis disertifikasi dening Uni Eropa CE lan UL. Ngarep-arep kerja sama sampeyan karo perusahaan!
  • QR